Nieuwe muziek: Calvin Harris / John Newman – Blame

blame

Nieuwe muziek van Calvin Harris! Summer is eigenlijk al een half jaar niet van de radio af te slaan. En een maandje geleden kregen we ook het progressievere nummer Cuba te horen, dat het vooral in de clubs goed doet. Nu is het tijd voor zijn nieuwe single: Blame, een samenwerking met de eveneens uit Groot-Brittannië afkomstige John Newman.

Na de eerste luisterbeurt moet ik zeggen dat Calvin Harris met Blame wel op safe speelt. Uiteraard, die stem van John Newman is van zichzelf al uitzonderlijk, dus die heeft weinig opsmuk nodig om indruk te maken, maar de breakdown van het nummer heeft wel erg veel gelijkenissen met Summer. En dat nummer vond ik in principe ook al een voorzichtige herhaling van zetten. Waar ik Calvin eerst een trendsetter vond, blijf hij nu een beetje hangen in het volgen van de trends. Desalniettemin een lekker nummertje, dat radiostations likkebaardend zullen verwelkomen. Zodra de officiele videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Calvin Harris – Summer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>