Nieuwe video: Kelly Rowland – Kisses Down Low

kellyKelly Rowland is nooit vies geweest van teksten waar de dubbelzinnigheid vanaf druipt. Maar met Kisses down low bereikt ze een hele nieuwe fase. Alle subtiliteit lijkt overboord gegooid, want wát is er nog dubbelzinnig aan deze tekst? Baby go ahead do your thang, ride away and I love it when we misbehave. Stoute Kelly toch! Ter compensatie levert ze een zuurstokroze clip af, waar ze als een onschuldig hertje in de camera staart.

Het is als de slaapkamer van een tienermeisje: je wilt het eigenlijk niet, maar stiekem ben je toch nieuwsgierig naar de aantrekkingskracht van dat roze. En van die uitpuilende make-uptafel. Je staart met open mond naar zóveel meisjesachtige uitstraling. Nou, dát effect heeft kisses down low. Het glazuur springt spontaan van je tanden.

Om dit alles nog extra te accentueren is Kelly in de verkleedkist van Destiny’s Child gedoken en heeft daar alle meisjesachtige prullaria uitgehaald die ze maar vinden kon. In verschillende outfitjes – de één nog strakker en glimmender dan de ander – en overladen met sieraden kruipt de zangeres door het scherm. Als een krols katje. Zelfs haar antieke vuurrode coupe is weer eens afgestoft.

Clip-oordeel kellyster


Met dank aan Madiek voor de tip!

Meer van Kelly Rowland:Nieuwe video: Kelly Rowland – Work
Nieuwe video: Kelly Rowland ft. Eve – Like This
Nieuwe video: Sean Paul / Kelly Rowland – How Deep Is Your Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Kelly Rowland – Kisses Down Low

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>