Nieuwe video: Ciara – Dance Like We’re Making Love

De nieuwe single van Ciara’s meest recente LP Jackie is Dance Like We’re Making Love. De officiële videoclip kun je hieronder bekijken.

Onlangs kwam er nog naar buiten dat Ciara en haar nieuwe vriend Russell Wilson aan geheelonthouding doen. De American Football-speler is diepgelovig en wil liefhebben zonder seks. Saillant natuurlijk aangezien Ciara in haar videoclips één van de grootste verleidsters is. Ook hier verleidt ze de camera met speels gemak. Sensueel glijdt ze door het beeld, in prachtige omgevingen en ze danst alsof ze de liefde bedrijft. Wellicht dat Russell en Ciara thuis heel vaak dansen.

En de muziek? Ciara lijkt per nummer beter te worden. Ik vond I Bet al erg sterk, maar met Dance Like We’re Making Love doet Ciara er nog gewoon een schepje bovenop. Ze klinkt vol zelfvertrouwen en de productie is flawless.

Lees ook: Ciara – I Got You

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Ciara – Dance Like We’re Making Love

  1. Vinn

    Ciara is de meest ondergewaarde artiest ever. Ze kan geweldig zingen en dansen en haar videoclips zijn altijd mooi/sexy etc. Maar echte succes wil maar niet lukken.

      /   Reply  / 
  2. MASH

    Ciara’s langzamere nummers vind ik meestal niet zo boeiend, maar dansbare nummers en dito video’s zoals deze doet ze echt met verve! Dat stukje in de video waarin ze alles lopend uittrekt is volgens mij geïnspireerd op die J’adore reclame met Charlize Theron.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>