Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Boomerang

Nicole Scherzinger is terug en dat mogen we weten! Boomerang is grafisch zo’n overdonderende clip dat ik bijna niet weet waar ik beginnen moet. De futuristische prêt-à-porter? De felle choreografie? De lichtgevende ruggenwervel? Of toch de legers Nicole Scherzinger die voorbij komen marcheren? Als er slechts één van deze ideeën in de videoclip had gezeten was het ook al de moeite waard, maar het zit er allemaal in!

Boomerang voelt als het eerste nummer waarin Nicole zich volledig heeft losgeweekt van de Pussycat Dolls. Want hoe graag ze ook wilde, dat imago van hebberige frontvrouw bleef maar aan haar kleven. In deze video zien we echter een ijzersterke Nicole, die zich naadloos kan meten aan de grote soloartiesten. Ieder moment dat je mogelijk uitgekeken bent op een scene, volgt een totaal nieuwe impuls. Ook qua sound – iets meer richting electro in plaats van pop – lijkt Nicole zich opnieuw te hebben uitgevonden. Gaat vast een hit worden, deze boomerang.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Nicole Scherzinger:
Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Whatever You Like
Nieuwe video: Enrique Iglesias / Nicole Scherzinger – Heartbeat
Nieuwe video: Will.i.am / Nicci Sundae – Hoola Hoop

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Boomerang

  1. tim

    Wow vette clip!!

      /   Reply  / 
  2. arjen

    super

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Dus, wat was de beste video van januari? (uitslag) | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>