Nieuwe video: Sharon Doorson – Louder

louder

Vanaf het najaar van 2012 blijkt Sharon Doorson een vrij constante factor in de dance-charts. Van haar debuutalbum Killer bracht ze maar liefst vijf nummers uit, waarvan Fail In Love en High On Your Love haar grootste hits waren. Het album zelf presteerde wat onder de verwachtingen, maar Sharon heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Haar nieuwste single heet Louder en borduurt voort op de bovengenoemde hitsingles.

Lees ook: Sharon Doorson – Run Run

Waarom kijken? Sharon houdt vast aan het voor haar inmiddels bekende concept: ze danst op haar eigen beats op verschillende locaties en in verschillende gewaagde outfits. Als je hield van haar vorige clips, kun je deze hoogstwaarschijnlijk wederom waarderen. Inmiddels begint bij mij het gevoel van deze ‘herhaling van zetten’ wel een beetje te knagen. Tuurlijk, het is nog steeds lekker energiek en Sharon spat opnieuw van het scherm, maar het zou leuk zijn als we via de videoclips ook een soort artistieke ontwikkeling te zien krijgen. Kanten van Sharon die we nog níet kenden. Hopelijk gaat dat in het vervolg nog gebeuren. Het is in ieder geval wel heel fijn te zien dat Sharon haar videoclips serieus neemt. En die oorbellen zijn awesome.

En de muziek? Ook hier weinig nieuws. De productie is volvet, de songtekst vooral gericht op het opzwepen van de dansvloer. Louder pompt zichzelf in de hoogste versnelling naar een (helaas) vrij repetitief refrein. Misschien komt het omdat we van Sharon al een album vol hebben met dit soort danceknallers, dat het daardoor minder indruk weet te maken. Het is het soort muziek waarvan radio538 geen genoeg kan krijgen en daarvoor lijkt het ook gemaakt. Ik ben benieuwd of Sharon met haar volgende single iets meer risico durft te nemen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Sharon Doorson – Louder

  1. Annemiek

    Wat een lekkere dance nummer!!Ja ook deze oude taart (52)hou nog steeds van heden daags muziek en dance. Annemiek

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Lekkere dance nummer!!Deze 0udere dame (52)) ( hou nog steeds van heden daagse muziek en dance.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>