Nieuwe video: Big Sean / Jhene Aiko / Lil Wayne – Beware

beware

Big Sean waarschuwt dat je moet uitkijken voor vrouwen met een gebroken hart.

Waarom kijken? Dit is geen standaard hiphop-video, maar een kleurrijke visuele ervaring. De regisseur van Beware gaat helemaal lós met het combineren van verschillende beelden. Zo zien we de hoofdpersonen Big Sean, Jhene Aiko en Lil Wayne, terwijl er over hun silhouetten woestijnachtige landschappen worden geprojecteerd. Af en toe ziet er dat net uit alsof de kwaliteit van de video heel laag is, waardoor je enkel naar gekleurde blokjes zit te kijken. Maar dat hoort dus zo.
Waarom niet kijken? De hele toon van deze videoclip (en vooral het nummer) lijkt ontzettend op Kanye’s Heartless. En daar moet Beware het toch tegen afleggen.
En de muziek? Prachtige zin uit de rap van Big Sean: And I never cheated, I mean, maybe once or twice. One time don’t change everything. Om te vervolgen dat je op moet passen voor een vrouw met een gebroken hart. Zo kun je het natuurlijk ook bekijken! Toch fijn dat niet iedereen dezelfde standaard heeft, anders bestonden er ook niet zulke ingetogen sfeervolle hiphopnummers. Met dank ook aan de mysterieuze vocalen van Jhene Aiko.

Meer van Big Sean: Wild * Getcha Some

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>