Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – Make It Wit Chu


Love is in the air als de Queens Of The Stone Age een intiem optreden geven voor een paar intieme stelletjes. Niet zo intiem dat ze écht intiem met elkaar worden, maar vooral intiem met veel knuffelen en zoentjes geven. Als in de Amerikaanse term 'making out' dus. Weten we meteen hoe we die songtitel moeten interpreteren.

Waar we ongevraagd nog meer achterkomen: de cameraman had net een nieuw geelfilter voor zijn camera gekocht. Allemachtig zeg! Ik had ooit een TV die kapot ging zodat hij geen blauw meer kon weergeven. Deze videoclip is precies hoe alles er toen uitzag. Ik lostte het op door een nieuwe tv te kopen, maar deze videoclip zal er altijd zo uit blijven zien.

Nog een wijze les die deze video ons leert: hoge verwachtingen zijn dodelijk. De vorige twee video's van Era Vulgaris waren allebei fantastisch, ik had daarom ook hoge verwachtingen van deze clip. Normaal gesproken zou ik een simpele performance-video alleen maar lui en ongeïnspireerd noemen, nu voelt het als klap in ons gezicht. Misschien dat er in Amerika nog een klein relletje geschopt kan worden met de twee zoenende meisjes, maar ik mag toch hopen dat Bush & co. dáár inmiddels wel aan gewend zijn. Volstrekt overbodige videoclip.

En de muziek?

Nuff said. De Desert Sessions versie van dit nummer klonk dankzij een piano en een PJ Harvey ongeveer tien keer beter dan de QOTSA-remake. Het blijft een lekker nummer maar deze versie voelt wel erg overbodig. Net zoals de videoclip.

Zie ook:
- Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – 3's & 7's
- Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – Sick Sick Sick

Met dank aan Telmen voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>