Nieuwe video: Tiësto/Nelly Furtado – Who Wants To Be Alone


Niet onaardige poging van regisseur Alan Ferguson (Hot N Cold, What A Catch, Donnie, Pocket Full Of Sunshine) om wat meer verhaal te injecteren in het uitgekauwde dansende-mensen-op-een-feest-genre. Meisje hoopt haar liefdesverdriet te vergeten tijdens een avondje stappen, maar komt op het feest haar ex tegen met zijn nieuwe vlam. Gelukkig is DJ Tiësto er nog om haar te troosten.

Eigenlijk is Who Wants To Be Alone net een gewone concertvideo, maar dan met een klein toneelstukje in het publiek. Dat zouden meer artiesten mogen doen. Zelfs de happy ending is in al zijn voorspelbaarheid nog best bevredigend. Het enige wat ontbreekt is vreemd genoeg Nelly Furtado. Als de bekendste gastartiest op Tiësto’s album hadden we op z’n minst een klein rolletje van haar verwacht in deze video. Who Wants To Be Alone blijft leuk, maar op deze manier wel een beetje incompleet.


Directe Link

En de muziek?

Een lichte tegenvaller. Nelly Furtado klinkt gedempt en vervormd, niet als zichzelf, en de muziek is ook al aan de saaie kant. Tiësto’s popmuziek blijft leuker dan zijn trancemuziek, maar dit is wat ons betreft niet het meest geslaagde liedje. Liever zetten we zijn samenwerking met Tegan & Sara nog eens op.

Met dank aan HaRRuM voor de tip.

[g.forum]

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Tiësto/Nelly Furtado – Who Wants To Be Alone

  1. JP

    Beetje gaar dat ze haar vriendin met de rode auto ALLEEN LAAT… :S
    Ligt aan mij zeker

      /   Reply  / 
  2. CJ13

    De samenwerking met Tegan & Sara vond en vind ik idd aardig goed. Dit is idd minder…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>