Nieuwe video: Colette Carr – F16

De trend van de laatste tijd is dat vrouwen helemaal geen man nodig hebben om een flink stukje te rappen. Nicki Minaj bewees dat bijvoorbeeld, evenals Azealia Banks en Karmin. En dan heb ik het niet over gewoon rappen, maar over het uitstoten van een duizelingwekkende woordenbrij, zonder daarbij gehaast te klinken of te struikelen over je eigen stem. Colette Car volgt dit voorbeeld op: in de coupletten van haar nummer F16 rapt ze er stevig op los, om in het refrein juist een poppy geluid te laten horen.

In de video wandelt Colette door een vliegtuigje – naar mijn idee bepaald geen F16, maar misschien moet het daar wel voor doorgaan – terwijl ze fel van leer trekt tegen haar ex. Uit een aantal flashbacks moet blijken dat er een einde is gekomen aan een mooi sprookje, maar dat de beste man zeker geen prins op het witte paard was. De video is stoer, maar de muziek is interessanter. Colette is een frisse pittige verschijning en haar geluid klinkt helemaal 2013. Is de doorbraak voor deze dame nabij?

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: Colette Carr – F16

  1. Pingback: Nieuwe video: Colette Car / Kev Nish – Why Are You Leaving | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>