Nieuwe video: Colette Car / Kev Nish – Why Are You Leaving

Why are you leaving is al de vijfde single van Colette Car’s debuutalbum en de zangeres wil nu eindelijk laten zien dat ze ook een gevoelige snaar kan raken. Ging ze eerder nog helemaal los  in horrorcreaties of op wilde zwembadfeestjes, deze keer zit Colette vol zorgen en twijfels. Terwijl ze over een verlaten treinspoor sjokt vraagt ze zich getergd af waarom ze toch verlaten is.

Dat klinkt saaier dan het is, want om haar heen komen er verschillende graffititekeningen tot leven. Colette ziet dat zelf schijnbaar niet, maar wij zien de personages op de muren naar haar knipogen en zwaaien. Eén van die personages blijkt Kev Nish – frontzanger van Far East Movement – die zelfs uit de muur komt gestapt om een stukje te rappen. Het is allemaal wat minder aangedikt dan in haar vorige clips, maar daardoor niet minder fraai.

De sound heeft daarentegen wel een ernstige knauw opgelopen. Colette klinkt hier als een zeurderige Avril Lavigne, terwijl ze de vorige keer nog zo’n fris geluid wist neer te zetten.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Colette Car:
Nieuwe video: Colette Car- F16

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: Colette Car / Kev Nish – Why Are You Leaving

  1. Pingback: Nieuwe video: Colette Carr - Never Gonna Happen | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>