Nieuwe video: Clean Bandit / Jess Glynne – Real Love

reallove

Clean Bandit en Jess Glynne hebben elkaar op muzikaal gebied helemaal gevonden. Na hun hitsingle ‘Rather Be’ zijn beide Britse acts weer bij elkaar gekomen voor een nieuw nummer. ‘Real Love’ is het resultaat en de videoclip is nu te bekijken.

Waarom kijken? Een clip waar de liefde vanaf spat, dat is Real Love vooral. Het concept is niet ingewikkeld: tussen de scènes van Clean Bandit en Jess Glynne door zien we korte fragmentjes van zoenende, kroelende en knuffelende mensen. Love knows no race, color or gender, is overduidelijk de boodschap. Een boodschap die niet vaak genoeg uitgedragen kan worden.

En de muziek? De combinatie voelt eigenlijk nu al vertrouwd, en ook de vibe van het nummer is overeenkomstig met die van Rather Be. Dat houdt in een flinke stoot positieve energie en een uitzinnig refrein. Toch spreekt het mij iets minder aan dan die knaller van afgelopen lente. Maar wat mij betreft mogen Clean Bandit en Jess Glynne een hele plaat opnemen met zijn vijfjes, hoor!

Lees ook: Clean Bandit / Jess Glynne – Rather Be

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>