Nieuwe muziek: Carly Rae Jepsen – All That

carlyrae

Terwijl ze met ‘I Really Like You’ een ontzettend bescheiden hit scoort – ze heeft tot nu toe nergens de top 10 bereikt, ondanks de nodige buzz – heeft Carly Rae Jepsen een nieuw liedje online gezet. Op ‘All That’ laat de Canadese haar rustige kant horen. Het is niet duidelijk of het hier om een nieuwe single gaat, maar ook dit nummer zal op haar zomeralbum van 2015 staan.

Op de door de jaren ’80 beïnvloede track horen we een soulvolle Carly. Het nummer is lekker dromerig en wat mij betreft een stuk beter te behappen dan I Really Like You. Toch trekt het een beetje stilletjes aan je voorbij; het blijft redelijk anoniem. Fijn als achtergrondmuziekje, maar niet iets dat beklijft. Ik denk daarom ook niet dat dit de nieuwe single is van Carly. Eerder een tussendoortje; een zoethoudertje in afwachting van haar nieuwe plaat.

Lees ook: Carly Rae Jepsen – I Really Like You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>