Nieuwe video: Avril Lavigne – Fly

avrillavigne

Het nieuwe nummer van Avril Lavigne, getiteld ‘Fly’, is het officiële anthem voor de Special Olympic World Games. Dit is de versie van de Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Al de opbrengsten van de single gaan bovendien naar haar eigen The Avril Foundation, die ernstig zieke en beperkte kinderen steunt.

Ook de videoclip is helemaal in het teken van de Special Olympic World Games (niet te verwarren met de Paralympische Spelen). Prachtige beelden van de voorbije jaren worden getoond, waarvan je ongetwijfeld een glimlach op je gezicht krijgt. Van de puurheid van deze mensen en sporters zouden velen nog wat kunnen leren. De aankomende editie van de Special World Games vindt plaats in Los Angeles van 25 juli tot en met 2 augustus.

En de muziek? Het nummer zelf vind ik niet zo mooi (veel te schel!), maar dat maakt in dit geval natuurlijk niet veel uit. Het gaat vooral om de intentie, en die is fantastisch.

Lees ook: Avril Lavigne – Give You What You Like

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>