Nieuwe video: Taylor Swift – Bad Blood

badblood

De langverwachte nieuwe videoclip van Taylor Swift is daar! Na Shake It Off, Blank Space en Style is dit alweer de vierde single van haar hitalbum 1989. Maar de clips worden er niet minder indrukwekkend op!

Voor deze filmische clip heeft Taylor enkele goede vrienden uitgenodigd voor een rolletje. En dat zijn niet de minste namen! Herken jij ze allemaal? Onder meer Selena Gomez, Cara Delevingne, Ellen Pompeo, Mariska Hargitay, Jessica Alba, Karlie Kloss, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Kendrick Lamar, Paramore’s Hayley Williams, Ellie Goulding, Gigi Hadid, Zendaya en Lily Aldridge komen voorbij.

Taylor leidt een groep rebelse vrouwen in een futuristische setting. Omdat er zoveel grote namen in meespelen blijft het een beetje bij een voorstelrondje, want het uiteindelijk doel van de genadeloze vrouwen blijft een beetje wazig. Maar iedere scène ziet er wel ontzettend spectaculair uit. Regisseur Joseph Kahn heeft alle remmen mogen loslaten (lees: heeft een flink budget gekregen) en dat resulteert in een mini-actiefilm van 4 minuten. Nog even en we moeten naar de bioscoop voor een videoclip!

En de muziek? Bad Blood gaat vermoedelijk over de vete tussen Taylor Swift en Katy Perry. Vroeger konden zij het goed met elkaar vinden, maar inmiddels zijn de dames rivales. Precies zoals het refrein vertelt dus. Na een aantal prima singles vind ik dit een minder geslaagde keuze. Tekstueel is het wel lekker pittig, maar muzikaal ligt het wat minder prettig in het gehoor. Tikje schreeuwerig.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Taylor Swift – Bad Blood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>