Nieuwe video: Lorde – Yellow Flicker Beat

lorde

Het duurt niet lang meer voor ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1′ in de bioscopen verschijnt. Dat belooft nu al een joekel van een filmhit te worden, afgaande op de successen van de voorgaande twee films, de sterrencast en het album vol soundtracks van artiesten die hot & happening zijn. De lijst van dit album is samengesteld door Lorde, die met ‘Yellow Flicker Beat’ de officiële soundtrack aflevert.

Waarom kijken? Je hoeft niet bang te zijn dat de film gespoilerd wordt in deze videoclip, want Jennifer Lawrence & co zitten er niet in. Nee, Lorde heeft zich er niet gemakkelijk vanaf gemaakt en verschijnt daadwerkelijk zelf. En goed ook. Zo gaat ze qua dans helemaal los; ik heb haar nooit eerder zo los zien gaan. Op verschillende locaties, die allemaal een tikje duister zijn, gooit ze de heupjes los op een vrij atypische manier. In haar eentje. Oh, you gotta love Lorde.

En de muziek? Het is niet meer zo bijzonder als bij Royals – dat was natuurlijk de kennismaking met Lorde en haar typische sound – maar Yellow Flicker Beat past heel goed bij de Hunger Games-trilogie. Met wat synths en drums past dit in de lijn van haar Everybody Wants to Rule the World-cover. Naast Lorde zullen op het nieuwe Hunger Games-album ook tracks verschijnen van Stromae, Charli XCX, Tove Lo en Ariana Grande. Een leuk lijstje dus! Blijf videoclips.blog checken voor updates!

Lees ook: Lorde – Team

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>