Nieuwe muziek: Nicky Romero / Anouk – Feet On The Ground

feetontheground

Opnieuw een samenwerking tussen twee Nederlandse topartiesten! DJ Nicky Romero en Anouk hebben de handen ineen geslagen voor een echte houseknaller. Het nummer heet Feet On The Ground en is nu in zijn geheel te beluisteren.

Wat Anouk betreft is het een tijdje geleden dat we haar zo uit de speakers hebben horen knallen. Haar album Sad Singalong Songs – de titel zegt eigenlijk al genoeg – was prachtig, maar bevatte enkel droevige en filmische producties. En de samenwerking met Afrojack was uiteindelijk toch ook iets ingetogener dan menigeen had verwacht. Daar kreeg Anouk wel de vrijheid om lekker te scheuren met haar stem, maar de productie was eerder intiem dan opzwepend.

Maar dan Feet On The Ground; een pompende track waarop de vocalen van Anouk als vanzelfsprekend voelen. Progressive house met rock-invloeden. Dit nummer schreeuwt erom gedraaid te worden op festivals. En ik kan me niet voorstellen dat de massa’s dan de voeten nog op de grond kunnen houden. Ik in ieder geval niet!

Lees ook: Anouk – You & I

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe muziek: Nicky Romero / Anouk – Feet On The Ground

  1. jeffrey

    niks aan, wat een vreselijk gekrijs en erg rommelig.

      /   Reply  / 
  2. Jack

    Lekker nummertje…soms wat rommelig maar toch lekker op n feestje!

      /   Reply  / 
  3. Anne

    Jammer……..dat mijn favo ROCKster dance gaat maken, vreselijk,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>