Nieuwe muziek: Avicii / Robbie Williams – The Days

thedays

Ook zo benieuwd naar de samenwerking tussen Avicii en Robbie Williams? Nou, het wachten is voorbij, want de single is vanaf vandaag te beluisteren. Wordt het net zo’n knaller als Avicii in samenwerking met onbekendere artiesten?

Want 2013 was toch wel het jaar van de Zweedse Avicii. Hij scoorde een mega-zomerhit met Wake Me Up, en bracht ook You Make Me, Hey Brother en Addicted To You naar de top van de charts. En onlangs werd de productie met Coldplay natuurlijk nog een knoert van een hit. Nu volgt een samenwerking met een andere Britse grootheid, namelijk niemand minder dan Robbie Williams.

The Days begint rustig, en draait in het begin vooral om de vocalen, maar bouwt toch langzaam op naar een instrumentale climax. Die is wat mij betreft niet zo bevredigend als bij Wake Me Up, maar Robbie Williams op het affiche zal er absoluut voor zorgen dat dit nummer veel airplay gaat krijgen. En dus een hit wordt. De track dient als eerste single afkomstig van Avicii’s volgende album Stories, dat naar verwachting in 2015 zal verschijnen.

Lees ook: Avicii – Addicted To You

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Avicii / Robbie Williams – The Days

  1. Bowser

    Wat een fantastische plaat is dit, zeg! Echt goed van Avicii dat hij Robbie Williams heeft gevraagd om vocalen te doen op dit nummer. En, hij gaat binnenkort ook samenwerken met Jon Bon Jovi, Chris Martin, en die zanger van Green Day. Ben benieuwd hoe dat wordt! Ben eigenlijk totaal geen danceliefhebber, maar Avicii spreekt mij wel aan. Hij gaat de goede kant op door echte artiesten te vragen om aan zijn nummers mee te werken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>