Nieuwe muziek: Nicole Scherzinger – God of War

godofwar

Over de eerste twee singles van haar nieuwe plaat ‘Big Fat Lie’ was ik niet zo positief, maar het nummer van Nicole Scherzinger dat vandaag zijn weg naar het internet heeft gevonden is stúkken beter. Gelukkig maar, want ik had haar op 20 oktober te verschijnen album al bijna afgeschreven. 

God Of War klinkt heel anders dan Your Love en On The Rocks. Dat is een kritiekpunt, want er zit absoluut nog steeds geen lijn in Nicole’s werk, maar meteen ook positief nieuws. Want die eerste twee nummers waren zo inspiratieloos als gebruikte theezakjes.

God Of War is veel experimenteler en past volgens mij ook beter bij Nicole. Het is een door The Dream geproduceerde track, die bij vlagen lekker onheilspellend klinkt. Bovendien heeft het een paar luisterbeurten nodig om te bezinken; iets wat toch beter voelt dan de hapklare brok die Your Love was. Ik heb alleen geen idee of dit een single wordt, en weet dus ook niet of er nog een videoclip van verschijnt. Het nummer verdient dat in ieder geval absoluut!

Lees ook: Nicole Scherzinger – On The Rocks

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Nicole Scherzinger – God of War

  1. Nabil Miller

    Ben het niet helemaal mee eens. Your Love en On The Rocks zijn wel degelijk een goed nummer. Vooral Your Love heb ik grijs gedraaid afgelopen zomer.
    Van On The Rocks moet je de wideboys mix xhecken.

    Ik kan iig niet meer wachten op haar album! Zo nieuwgierig

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Mmm klink goed, zoals we van Nicole gewent zijn! En je kan er lekker op dansen.(expres your self) Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>