Nieuwe video: Beyonce – Kitty Kat & Green Light


Update: ik geef het op. Ik snap er niks meer van. Het nummer Kitty Kat blijkt op Beyonce's album inderdaad langer te duren dan een minuut, maar de enige andere versie die ik kan vinden is deze combinatievideo voor de tracks Kitty Kat en Green Light. Ik kan alleen maar gokken dat het in deze vorm op de DVD staat?

Fantastische video in ieder geval, ook het Green Light-gedeelte, zelfs al is dat weer iets heel anders. Het nummer zelf jat schaamteloos uit Amerie's hitsingle 1 thing, en ook in de videoclip zal één en ander je vast en zeker bekend voorkomen. Maar Beyonce doet nog veel meer beroemde videoclips na. Voor de kenners een feest van herkenning!

 

 

Geweldig! Ik heb geen idee of dit nu een teaser is voor twee nieuwe video's die nog moeten komen of dat Beyonce ze bewust zo gecombineerd heeft, maar ik vind ze allebei erg gaaf!

_____________________________________________________
Als Beyonce zegt dat ze videoclips gaat opnemen voor alle tracks op haar album, dan bedoelt ze ook echt voor alle tracks. Zelfs een tussendoortje als Kitty Kat (1:03 minuten!) moest een heuse videoclip krijgen. Totaal overbodig zou je denken, maar het levert wel één van de bizarste Beyonce-filmpjes op die ik ooit heb gezien. En bizar is altijd goed. Bizar betekent interessant en bizar betekent niet saai.

En bizar is het zeker om een miniatuur-Beyonce in de weer te zien met een grote zwarte kat. Ze spelen samen met een roze balletje (dat nog groter is als Beyonce zelf), ze maakt een ritje op de rug van de kat en ze laat het beest zelfs uit aan een grote ketting. Je weet niet wat je ziet maar is allemaal uiterst vermakelijk. Graag meer van dit Beyonce, en dan ook in je "echte" videoclips!

 

 

En de muziek?

Tja…

Update: bonuspunten voor Green Light, zelfs al lijkt het wel héél erg veel op dat Amerie-nummer. 1 Thing was een geweldig nummer, dus klinkt dit ook erg goed. Zo simpel is het eigenlijk..

Nog veel meer Beyonce:
- Listen
- Beautiful Liar
- Upgrade U
- Freakum Dress
- Get Me Bodied
- Flaws And All
- Still In Love (Kissing You)
- Suga Mama

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Beyonce – Kitty Kat & Green Light

  1. Eva

    dit is zeker bizar. geen idee wat ze hiermee wil gaan bereiken. En het liedje is al helemaal niks. verwacht ze dat dit een hit gaat worden???

      /   Reply  / 
  2. Debby

    ben helemaal met je eens Eva..

    ik weet niet waar dit nummer opslaat. ik vind echt sinds ze die cd “b-day” uit heeft, het gewoon waardeloze nummers zijn. Dit is echt 10x niks hoor.. (excuses aan de fans van Bee) vond de nummer dáárvoor toch een stuk leuker…

      /   Reply  / 
  3. Alex

    Nummer stelt niet veel voor, maar zo’n kort freaky clipje maakt het juist leuk. En natuurlijk verwacht ze hier geen hit mee, het wordt geen single.
    “Graag meer van dit Beyonce, en dan ook in je “echte” videoclips!”
    Inderdaad!

      /   Reply  / 
  4. Rick

    @Erik: Je moet wel iets meer research doen naar een nummer voordat je een review schrijft he!;) Ik denk dat je namelijk een verkeerde versie van de video geplaatst hebt. Kitty Kat duurt namelijk 3:55 minuten en het lijkt me raar als ze de video slechts 1:03 minuten zouden maken..
    De video is inderdaad geweldig en ook erg geniaal gevonden! Het nummer is niet echt bijzonder en na 1:03 heb je het voortkabbelende melodietje wel genoeg gehoord.

      /   Reply  / 
  5. Alex

    Zo klopt het wel denk ik hoor. Over Kitty Kat is iedereen het wel eens dat een minuut meer dan genoeg is, dus ik denk dat ze hem voor de re-release gewoon hebben ingekort.

      /   Reply  / 
  6. angie bengie

    zot goeie clip man man
    typisch beyonce (decadent er over) maar soit
    volgens mij krijgen we dit wel nog te zien, ik vind het een geslaagde tussendoor

      /   Reply  / 
  7. Rick

    @Erik: Hahaha, don’t become desperate.. Misschien is dit idd wel de nieuwe setting van de heruitgave.. Je doet iig je best & daar hebben een heleboel mensen profijt van!;) Vond het nummer Green Light altijd al erg lekker en het deed mij ook altijd al denken aan 1 Thing van Amerie. Al vind ik deze clip mooier, Beyonce mooier en haar zang beter dan die van Amerie. De clip lijkt haast een parodie op Amerie’s video; je ziet ook heel veel witte, witte traptreden, een rollende Beyonce, en Beyonce met een microfoon en veel muziekinstrumenten! Alleen de kleding is anders.. Maar dat maakt t ook wel weer erg grappig! 10 voor Bee!:) En ik vind idd dat 1:03 minuten ook lang genoeg is voor Kitty Kat, het was wel het minst goede nummer van haar cd.. Duss een goede verandering! En petje af voor Erik met zijn constante updates!;) Wanneer komen Suga Mama en Resentment hier in de review?

      /   Reply  / 
  8. ludachris

    vind hier niets aan…

      /   Reply  / 
  9. léonidas

    ik persoonlijk vind het een beetje te kort maar voor de rest wel een leuk liedje.
    heb er eigelijk weinig van verstaan vanwege mn speakers die weer naar de kloot zijn mrja

      /   Reply  / 
  10. kiss

    Is nogal een kort liedje idd,
    en een stomme clip!!!
    Ze kan veel beter doen dan dit!!!

    Flauw

      /   Reply  / 
  11. Roos!

    Green light staat al eeuwen op verscheidene web-sites!

    Bv.
    -http://www.slack-time.com/music-videos/RnB-Music/Beyonce-Knowles/Green-Light.shtml

    *waar blijven alle andere video’s van B?

      /   Reply  / 
  12. lily

    ik vindt dit echt bizar het is kort en greenlight is aardig maar niet genoeg!

    PS:die B-day is 100 x niksss kom op beyonce je kan het veeeel beter!!

      /   Reply  / 
  13. sabine

    leuke clip, mr het nummer is flut,,ze heeft trouwens nog niet van allen nummers een clip gemaakt, van resentment heeft ze nog geen clip gemaakt, dat is dan wel een super nummmer!!

      /   Reply  / 
  14. surinigga

    beyonce petje af

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>