Nieuwe muziek: Rihanna – Vogue

Altijd al benieuwd geweest hoe Madonna’s Vogue zou klinken als Rihanna ‘m zou zingen? Nou, je kunt het nu checken, want ze heeft een studioversie van het nummer opgenomen. De track schijnt enkele jaren geleden al opgenomen te zijn, maar heeft nu pas zijn weg naar het internet gevonden. Aan het arrangement is zo goed als niets veranderd.

Ondertussen wachten we – steeds iets ongeduldiger – op nieuw materiaal van onze Riri. Nadat zij in zeven elkaar opvolgende jaren een album uitbracht, is het laatste wapenfeit inmiddels al tweeënhalf jaar oud. Het achtste album zal dit jaar verschijnen, al is een precies datum nog niet bekend. De titel zal vermoedelijk R8 worden. Voor in de tussentijd – “Strike a pose!”

Lees ook: Rihanna – Pour It Up
Lees ook: Rihanna – Diamonds

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Rihanna – Vogue

  1. bea

    love it

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>