Nieuwe video: Rihanna – Pour It Up

Waarom kijken? Rihanna weet als geen ander een nachtclubsfeer te creëren, en daar dienen de zwoele klanken van Pour it up zich dan ook uitstekend voor. Speciaal voor deze clip nam de zangeres zelfs paaldans-lessen en dus hangt ze meerdere malen horizontaal in beeld. Ook zit ze als een soort vrouwelijke pimp met witte pruik in een kitscherige troon, terwijl ze dollarbiljetten uit haar slipje trekt. Dat klinkt misschien goedkoop, maar Rihanna komt er mee weg. Evenals met de overdaad aan gouden sieraden. Alle verschillende beelden vloeien rokerig in elkaar over, zodat de clip een zo sensueel mogelijke uitstraling krijgt. Kijk, Miley, zo kan het dus ook!
En de muziek? Pour it up is op en top Rihanna. Half zingend, half rappend, erotisch, prikkelend. Dit ligt misschien wel een stuk dichterbij de zangeres dan haar gebruikelijke top40-hits (ervan uitgaande dat dit niet mainstream genoeg is om de hitlijsten te bestormen). Je hoort dat Rihanna zich hier comfortabeler voelt dan ooit. En, laten we eerlijk zijn, dit is perfecte muziek om in de mood te komen.

Lees ook: Nieuwe video: Rihanna – Diamonds
Lees ook: Nieuwe video: Rihanna – Where Have You Been

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Rihanna – Pour It Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>