Nieuwe video: Nelly Furtado – Waiting For The Night

Net op het moment dat je denkt dat Nelly Furtado de handdoek in de ring gooit met Spirit Indestructable – alle singles zijn jammer genoeg geflopt – brengt ze opnieuw een videoclip uit. Het charmante Waiting for the Night bundelt haar krachten, het is namelijk een mix van latin, hiphop en dance. Dat wordt nog eens versterkt door verschillende dansstijlen in deze klassiek ogende clip. Misschien levert Nelly juist haar grootste prestaties in de luwte van de hitlijsten.

Zowel nummer als clip weten van begin tot eind te boeien. Nelly heeft iets ongrijpbaars in haar gestreepte flamencojurk. Iets kwetsbaars ook. Misschien komt het doordat haar laatste nummers niet het gewenste effect hadden qua populariteit, waardoor Nelly dit puur vanuit artistiek oogpunt heeft gemaakt. Waiting for the night is daardoor verrassend eigenzinnig. Vooral ook de minuut lange toegift is geslaagd.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Nelly Furtado:
Nieuwe video: Nelly Furtado – Parking Lot
Nieuwe video: Nelly Furtado – Spirit Indestructable
Nieuwe video: Nelly Furtado – Say It Right

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Nelly Furtado – Waiting For The Night

  1. ANNEMIEK

    Mm de muziek van Nelly Furtado is meestal goed, daar hoor deze ook bij. Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>