Nieuwe video: Ne-Yo – A Milli (Remix)


De man die op het einde wordt geïnterviewd kan het ook bijna niet geloven. 'What do you mean you're gonna shoot it? Like an official video!?' Blijkbaar wel, vreemde man! Maar wees gerust de video schreeuwt 'low budget' en is de titel official video nauwelijks waardig.

Het ziet eruit als een paar vrienden die lol hebben met een camera, en dat is het eigenlijk ook. Met één camera, een paar vrienden en een dansend meisje heeft Ne-Yo inderdaad een soort van videoclip geschoten. Het is vrolijk en amateuristisch, waarschijnlijk meer bedoeld voor YouTube dan MTV, grappig voor de fans, maar natuurlijk op geen enkele manier een goede videoclip.

En de muziek?

Ik denk dat mijn belangrijkste vraag is: waarom? Waarom Ne-Yo? Hadden we nu echt een tweede versie van dit vreselijke nummer nodig? A Milli klinkt hier minstens zo irritant als in de originele versie van Lil Wayne. Misschien nog wel irritanter omdat Wayne in ieder geval serieus zijn best deed. Voor Ne-Yo was dit maar een luchtig tussendoortje, en dat hoor je terug in de muziek ook. Volstrekt overbodig.

Zie ook:
- Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli
- Nieuwe video: Plies/Ne-Yo – Bust It Baby (Part 2)
- Nieuwe video: Ne-Yo – Closer

- Nieuwe video: Ne-Yo – Can We Chill

Met dank aan Maarten voor de tip.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Ne-Yo – A Milli (Remix)

  1. Lea

    Keri Hilson ken je ondertussen wel;ze heeft al hits gescoord met Timbaland en komt ook hier en daar voor in andere videoclips.En ze schrijft ook nummers voor andere artiesten.Nu is het echter tijd om solo te gaan.Hier heb je haar eerste single van haar debuutalbum dat binnenkort verschijnt.”Energy” heet het nummer.

    http://www.youtube.com/watch?v=8si7w5C3PTU

      /   Reply  / 
  2. Lea

    De nieuwe van Alicia Keys is ook uit.(SuperWoman).Alleen heb ik nog geen Youtube- of DailyMotion-link gevonden.(Heb het gezien op nog een andere site)

    Pretty Ricky – Knockin Boots 08

    http://www.youtube.com/watch?v=fMX2j6MJHIE

      /   Reply  / 
  3. Lea

    Euhm srr Superhuman moest Superwoman zijn.

      /   Reply  / 
  4. Lea

    Huh New Kids On The Block?Bestaan die nog?

      /   Reply  / 
  5. Val

    Die zijn terug samengekomen

      /   Reply  / 
  6. dehetepappie

    Blijft een briljant irritante beat, dat A Milli. Van Bangladesh, die gast die eerder al een hoop net zo irritant klinkende nummers voor M.I.A. gemaakt heeft. Jammer dat je met die crappy YouTube videos die enorme bas niet hoort, dat maakt dat nummer nou net zo’n enorme hit om door de woofer in je achterbak te jagen.

      /   Reply  / 
  7. DS

    Maar goed dat er van al die andere versies van dit nummer geen video’s worden gemaakt. Voor Ne-Yo is dit gelukkig maar een tussendoortje, zijn nieuwe album wordt hopelijk beter dan de vorige 2 :)

      /   Reply  / 
  8. me

    De “man” op het begin en einde—> Busta rhymes!

    Als je goed luisterd naar wat hij zegt in het begin, snap je ook waarom neyo deze video heeft gemaakt. Het is een kwastie van dissen, en terug dissen you get it. Dus wat een belachlijk comentaar van degene die dit stuk gepubliceerd heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>