Nieuwe video: Melodic Chaotic – Summer Fling

summerfling

Onder de naam Melodic Chaotic komt Willow Smith met nieuwe single Summer Fling.

Waarom kijken? De videoclip verbeeldt het ideale zomergevoel. Een stel jongeren dat aan het zwembad hangt. Ze stoeien, lachen, knuffelen, flirten en zonnen. Je vóelt gewoon de vlinders in hun buik. Zoals je die zelf ook vaak genoeg hebt gevoeld op zo’n zomerse dag.
Waarom niet kijken? Heeft Willow Smith wel een jeugd gehad, vraag ik me bij haar altijd af. Het kind is twaalf! In de clip doet ze zich voor als een volwassen vrouw, terwijl ze net zou moeten beginnen aan de middelbare school. De man waarmee ze voost is op zijn minst achttien. Hoe zou Willow zich gedragen tegen de tijd dat ze zelf die leeftijd heeft bereikt?
En de muziek? Melodic Chaotic is eigenlijk de naam voor de samenwerking tussen Willow Smith en DJ MVSIC Fabrega. Hiermee gaat de jonge zangeres een hele andere richting op. Summer Fling is loungemuziek, waarbij zelfs allerhande natuurgeluiden worden nagebootst. Zo hoor je constant sjirpende krekels en fluitende vogels. Een perfect muziekje voor in het park dus.

Meer van Willow Smith / Melodic Chaotic: I Am Me * Whip My Hair

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Melodic Chaotic – Summer Fling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>