Nieuwe video: Beyonce – Flaws and All


Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik het geen goed idee van Beyonce vond om videoclips te maken van alle nummers op haar laatste album. Ik zag het nut er niet van in en het leek me dat zo’n stunt alleen maar een partij middelmatige video’s kon opleveren.

Ik had het mis.

Het tegenovergestelde is gebeurd. Bevrijd van de gigantische druk om met iedere clip een zo massaal mogelijk publiek aan te spreken heeft Beyonce Knowles deze kans aangegrepen om een paar verrassend leuke videoclips te maken die je normaal gesproken niet van haar zou verwachten.

Zo ook Flaws And All. Hier zien we een kant van Beyonce die normaal gesproken nooit in een commerciële videoclip getoond zou zijn. Intieme beelden van de zangeres die gekke gezichten maakt voor de camera. Dit is de Beyonce waarvan je verwacht dat alleen degene voor wie ze dit lieve liedje zingt (Jay-Z dan zeker?) haar ooit zo ziet. Een schattige video die dat ongetwijfeld wél was, maar er toch niet goedkoop uitziet. Erg fraai.

En de muziek?

Ook hier niets dan complimenten. Ik heb Beyonce nog nooit zo’n “klein” liedje horen zingen. Geen grote overgeproduceerde megaproductie, maar een schattig liefdesliedje met bescheiden instrumenten en een indrukwekkende drumpartij die de muziek tegen het einde nog onverwacht heftig maakt. Spannend! Verrassend! Mooi! Deze kant van Beyonce kende ik óók nog niet, maar het is erg aangenaam kennis maken. Ik zou er geen bezwaar tegen hebben om haar in de toekomst meer van dit soort muziek te horen maken..

Nog veel meer Beyonce:
- Listen
- Beautiful Liar
- Upgrade U
- Freakum Dress
- Get Me Bodied
- Kitty Kat & Green Light
- Still In Love (Kissing You)
- Suga Mama

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Beyonce – Flaws and All

  1. Maurice (Music One)

    Best leuk nummer. De videoclip is wel gewoon, maar dat past toch wel bij deze single.

      /   Reply  / 
  2. Eva

    Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Beyonce maar dit vind ik wel een leuk liedje, en ook het clipje is niet zo chique en overdreven als het vaak is. Ga zo door Beyonce!

      /   Reply  / 
  3. léonidas

    weer als gewoonlijk een prachtig lied van Beyoncé, maar ik vind wel dat ze nu wel veel nieuwe video’s op een heel korte tijd uitbrengt. Ik heb liever dat ze er 1 uitbrengt per keer zo we langer van dat lied kunnen genieten.

      /   Reply  / 
  4. Kien

    Kei funny clip,, het is zo leuk dat het niet altijd glamour en dansen is, maar ook ze eenvoudig kan ;)

      /   Reply  / 
  5. Rick

    Wow.. Prachtig.. Ze ontroerd me gewoon.. Het is zo eenvoudig en klein gehouden.. Zo’n mysterieuze sound.. Echt heel mooi.. En wat beheerst gezongen.. Dit is weer een heel andere kant van Beyonce! Heb wel is docu’s gezien over Destiny’s Child en daarin zie je hoe grappig ze is en hoe ze echt is.. En in deze video zie ik dat weer een beetje terug.. Geen diva, geen seksbom, geen musicalster, maar gewoon Beyonce Knowles zoals ze is.

      /   Reply  / 
  6. dedjuh

    Eerst dacht ik ook.. wat heeft het in godsnaam voor zin om voor moeder liedje een clip op te nemen? Maar nu denk ik er ook anders over.. ik vind het origineel & verassent.. leuk om een andere kant te zien van Beyonce!

      /   Reply  / 
  7. Nathalie

    Idd zoals Rick zei . De spontane, ‘echte’ Beyonce . En zo zie en hoor ik ze het liefst .

      /   Reply  / 
  8. Lenneke

    alsjeblieft zeg, wat een debiele clip. Ben ik dan de enige die lichtelijk aggressief wordt van constant die kop van Beyonce in beeld, en maar gek doen voor de camera, 500 verschillende poses in een minuut. De hele tijd van de belachelijk overdreven gezichten trekken. Nee hoor, niks aan.

      /   Reply  / 
  9. Mr.IAT

    egt dom hoe de meeste op haar reageren ze is gewon goed klaar

      /   Reply  / 
  10. B. Knowles

    hey lenneke

    ja jij bent de enige aggresiefe hier
    als jij niet van beyonce houdt wrrm kijk je er naar . beyonce is een perfectie Beelicious ze heeft een goud keeltje die niemand kan overnemen Rhinna de grootste na-aper van Miss Beyoncé Giselle Knowles! op de cover van umbrella staat ze in een wit shirtje en een strak zwarte hotpants, voor dat die single werd uitgebracht kwam beyonce optreden op t rodeo festival in houston de dansers hadden precies t zelfde pakie aan hoebedoel na-apen

      /   Reply  / 
  11. Jildou

    Gaaaf! Ik heb nog nooit zoiets persoonlijks van Beyonce gezien, (schijnbaar) geen make-up en blingbling, lekker rustig, heel intiem! Erg mooi, en bovendien een leuk nummer, niet te veel poespas, precies goed!

      /   Reply  / 
  12. Heidi

    Zo’n prachtig liedje! Het clipje is geweldig, heel natuurlijk en het geeft ook n totaal andr beeld dan we vn showbeest Bee gewend zijn =P
    Mr ik vind haar dansvideo’s ook heel leuk om naar te kijkn..

      /   Reply  / 
  13. HADJI

    iK VINDT DE CLIP ECHT MOOI OMDAT HET BETER IS DAN AL DIE ANDERE DINGEN WAAR ZE IETS MOETEN VERZINNEN (WRM HEEFT ZE JAY-Z NIET ERIN GEZET)

      /   Reply  / 
  14. Roos!

    Prachtig gewoon!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>