Nieuwe video: The Veronicas – Take Me On The Floor


Neem me op de vloer! Dat klinkt stoer en dubbelzinnig, maar het valt in de praktijk allemaal reuze mee. Iedereen houdt zijn kleren aan en het discofeestje van The Veronicas loopt halverwege niet uit op een grote orgie.

Je zal mij niet horen zeggen dat dat jammer is, maar de videoclip die nu overblijft is wel wat aan de saaie kant. Dansende mensen zien we hier tenslotte al vaak genoeg en die Veronica-zusjes hebben tegenwoordig ook de uitstraling van twee zoutpilaren. Ze willen zo graag verleidelijk en dubbelzinnig overkomen, maar ik word er niet warm of koud van.

Vergelijk Take Me On The Floor bijvoorbeeld eens met I Kissed A Girl van Kate Perry. Nog zo'n video die spannende dingen beloofde en daar vervolgens niks van terechtbracht. Maar! Kate Perry wist tenminste wel hoe ze met de camera moest flirten. Bij haar geloofde ik onmiddellijk dat de songtekst was gebaseerd op een waargebeurd verhaal, terwijl ik bij The Veronicas het gevoel niet kan afschudden dat die twee verveeld kijkende meisjes met tegenzin iets zingen wat een één of andere tekstschrijver op middelbare leeftijd voor hen heeft verzonnen.

En de muziek?

De popmuziek van The Veronicas klinkt eigenlijk altijd wel lekker. Ze zijn net iets spannender en gejaagder dan veel vergelijkbare artiesten, maar dit is niet bepaald hun sterkste nummer. De eerste keer dat ik het 'refrein' hoorde (take me on the floor, ta da da ta da ta da da da, can't take it anymore, ta da da ta da ta da da da) dacht ik eerlijk gezegd dat het de brug was naar een écht refrein. Maar nee, dat was alles. Daarna begon gewoon the tweede couplet. Nog steeds niet onaardig, maar wie echt wilt horen waar The Veronicas toe in staat zijn kan veel beter Untouched nog eens opzetten.

Zie ook:
- Nieuwe video: The Veronicas – This Love
- Nieuwe video: The Veronicas – Untouched

Met dank aan ons aller Konigin Beatrix voor de tip.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nieuwe video: The Veronicas – Take Me On The Floor

  1. erik

    Rangers was voor zover ik kan achterhalen een oude single van A Fine Frenzy. Of wordt hij in Nederland opnieuw uitgebracht? Dat zou wel een leuke aanleiding zijn om erover te schrijven!

      /   Reply  / 
  2. ThePretender

    Waar in “I Kissed a Girl”, geen meisje werd gezoend, is dat hier wel het geval!

      /   Reply  / 
  3. Val

    New video:
    Kanye West – Good Morning
    (Clip is in samenwerking gemaakt met Louis Vuitton)

      /   Reply  / 
  4. Lianne

    Jammer, ik vond hun eerste album echt geweldig.. maar nu zijn ze echt een andere kant op gegaan.. achja, ze moeten doen wat ze willen, maar ik heb liever de oude veronica’s.

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Untouched wordt nu hier in Nederland uitgebracht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>