Nieuwe video: Kat DeLuna – Am I Dreaming


'Am I dreaming?' vraagt Kat DeLuna zich af terwijl ze klaarwakker in bed ligt. Die lastige vraag kunnen we dus meteen voor haar beantwoorden: nee lieve Kat, je kunt pas dromen nadat je in slaap bent gevallen.

Het is alsof de regisseur de klokken hoorde luiden maar de klepel niet kon vinden. Alle basisingrediënten voor een goede droom-video zijn aanwezig – een bed, een romantische scene die misschien een droom is, een van Amerie gejatte onder-de-lakens-scene – maar ze worden nooit in de juiste volgorde door elkaar heen gegooid.

Dat wil nog niet zeggen dat Am I Dreaming een mislukte videoclip is, alles ziet er even mooi uit en het is een vlekkeloos uitgevoerde dansvideo, alleen jammer dat het droom-aspect nu nauwelijks uit de verf komt. Het is meer Kat-kan-niet-slapen-en-besluit-dan-maar-buiten-te-gaan-dansen video. Opzich weinig mis mee, maar met zo'n songtekst blijft het toch knagen.

En de muziek?

Wow, hoorde jullie dat? Op het laatste moment die hoge uithaal van Kat DeLuna? We dachten even dat we per abuis in een Mariah Carey videoclip terecht waren gekomen. En dat is eigenlijk nog niet eens zo'n slechte vergelijking. Am I Dreaming is mierzoete popcorn-muziek, natuurlijk wel iets beter dan het recente werk van Carey, maar nog steeds mijlenver verwijderd van energieke nummer als Whine Up en Run The Show. Dit was onze minst favoriete Kat Deluna-single tot nu toe.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kat DeLuna – Whine Up
- Nieuwe video: Kat Deluna/Busta Rhymes – Run The Show
- Nieuwe video: Omarion/Kat Deluna – Cut Off Time

Met dank aan David voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Kat DeLuna – Am I Dreaming

  1. Roos!

    Wow ze doet me echt aan heel veel mensen denken! Die laatste uithaal lijkt dus op Mariah Carey, haar uiterlijk doet me denken aan Beyonce, Christina Millian, Ciara. Haar stem op sommige momenten lijkt dan op die van Shakira. Tijdens het zingen die getuite lippen steeds. (Lippen? (i) Angelina Jolie) Onder de lakens als Amerie. Grappig.

      /   Reply  / 
  2. Koeno

    Net zo’n slecht Songfestival lied + Stem :P
    Die hoge uithaal past er ook bij haha

      /   Reply  / 
  3. Lea

    In The End van Kat Deluna is nog niet besproken hier.

      /   Reply  / 
  4. Jess

    Die lastige vraag kunnen we dus meteen voor haar beantwoorden: nee lieve Kat, je kunt pas dromen nadat je in slaap bent gevallen.

    Geweldig Erik!

      /   Reply  / 
  5. David

    haha idd lastige vraag haha :P

    Tis wel een nummer wat ik vorig jaar zomer nogal vaak luisterde… Is weer zo’n typisch geval van een nummer dat lange tijd nodig heeft :P

    Weer eentje van mij :D :P

      /   Reply  / 
  6. CARO.

    Wat is deze slecht ! :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>