Nieuwe video: Colbie Caillat / Gavin Degraw – We Both Know

Sprookjesachtige clip van Colbie Caillat en Gavin Degraw, waarin het gelegenheidsduo een liefdeskoppel speelt. Het nummer gaat over de struikelblokken tijdens een relatie en dan vooral het overwinnen daarvan. Nu zijn Colbie en Gavin twee zwijmellaars bij uitstek en beiden niet vies van een dikke laag sentiment, en dus is We both know een overtreffende trap van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’.

De beelden die we krijgen voorgeschoteld zijn dan ook behoorlijk potsierlijk, al ziet alles er prachtig uit. Dit laatste met name door de hoeveelheid flora en fauna. Tussendoor vloeien ook nog wat scenes uit Safe Heaven – waarvan dit nummer de soundtrack is – maar dat is in dit geval niet storend. Een welkome afwisseling misschien zelfs, omdat ook dát koppel te maken heeft met hoge bergen en diepe dalen. De film lijkt me afschuwelijk, maar in deze vier minuten versie is het prima te behappen.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Gavin DeGraw:
Nieuwe video: Gavin DeGraw – Soldier

Meer van Colbie Caillat:
Nieuwe video: Colbie Caillat – Bubbly
Nieuwe video: Colbie Caillat – Christmas In The Sand
Nieuwe video: Colbie Caillat – Fallin For You

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Colbie Caillat / Gavin Degraw – We Both Know

  1. Malek

    Vind Colbie altijd zo gezapig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>