Nieuwe video: Justin Timberlake – Tunnel Vision

tunnelvision

Justin Timberlake omgeven door topless vrouwen in Tunnel Vision.

Waarom kijken? Terwijl Justin voor zijn doen vrij gewoontjes is gekleed, zijn de danseressen om hem heen pas écht uitgekleed. Letterlijk. En dan bedoel ik niet dat je af en toe een halve tepel ziet. Zij gaan – op een huidkleurige slip na – volledig naakt. Tunnel Vision krijgt dan ook niet voor niets het label ‘expliciet’ toebedeeld. Gelukkig is het hierbij wel vanuit artistiek oogpunt gedaan en niet naakt om het naakt. Dat gegeven in combinatie met de belichting, de schaduwen en de dans maakt van deze clip eigenlijk een kunstwerkje van zeven minuten.
Waarom niet kijken? De toevoeging van Timbaland ontgaat mij. Moest hij ook per se even laten zien dat hij aan het nummer heeft meegewerkt? Is ‘ie bang dat we zijn hoofd anders vergeten? Als hij er dan zo nodig in moest zitten, had hij ook maar uit de kleren moeten gaan.
En de muziek? Iedereen blijkt laaiend enthousiast over Justins laatste album, The 20/20 Experience, maar ik ben dat toch eigenlijk stukken minder. De meeste nummers – waaronder ook Tunnel Vision - bevatten frisse ideeën, maar lijken eindeloos door te gaan waardoor de aandachtsspanne verslapt. Alsof niemand tijdens het productieproces knopen durfde door te hakken. Kill your darlings, Justin, ook in de muziek! Zeven minuten is gewoon veel te lang voor dit nummer.

Meer van Justin Timberlake: Suit & Tie * Lovestoned * My Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>