Nieuwe video: Flo Rida/Timbaland – Elevator


Dat gebeurt ons nou nooit. Als wij de lift nemen komen we hooguit die mevrouw van het laatste huis op de galerij tegen terwijl ze de hond uitlaat. Het is nooit eens een leuk meisje dat spontaan tegen ons op komt rijden. Verdorie. Misschien hadden we toch beter beroemde Amerikaanse rappers kunnen worden.

Echt bijzonder is het allemaal niet. Flo Rida gaat een paar keer op en neer met de lift, iedere keer met een ander meisje. Hartstikke leuk voor Flo Rida natuurlijk, hij genoot vast met volle teugen van deze opnamen, maar wij hebben eerlijk gezegd wel eens spannendere video's gezien.

Het is eigenlijk ook vooral een typische hip-hop clip. Voor de gelegenheid is het zwembad vervangen door een lift, maar verder hebben we het allemaal al zo vaak gezien dat het een beetje langs ons heen gaat. Pas helemaal op het einde van de video schrokken we even wakker. Hey! Dat is die aardige mevrouw van het laatste huis op de galerij! Zelfs zij kan de charmes van Flo Rida niet weerstaan.

En de muziek?

Officieel is Elevator de nieuwe single van Flo Rida, maar Timbaland heeft er weer eens nadrukkelijk zijn stempel op gedrukt. Die plaat die hij met Nelly Furtado heeft opgenomen in 2006, maakte vast veel indruk op Tim Mosley. Ik heb de indruk dat hij daar nu nog steeds inspiratie uit put. Van de kleine beatbox-geluidjes tot de extreem melodieuze refreinen, ik hoor Loose al twee jaar lang overal in terug. Het is nog niet echt storend, maar als er hierna nog erg veel van soortgelijke singles uitkomen gáát het misschien wel storen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Timbaland – Scream
- Nieuwe video: Timbaland/One Republic – Apologize
- Nieuwe video: Timbaland – The Way I Are
- Nieuwe video: Timbaland/Timberlake/Furtado – Give It To Me
- Nieuwe video: Timbaland & The Hives – Throw It On Me
- Nieuwe video: NLT – She Said, I Said (Time We Let Go)
- Nieuwe video: 50 Cent/Timberlake/Timbaland – Ayo Technology
- Nieuwe video: Bjork – Earth Intruders
- Nieuwe video: Nelly Furtado – Say it right
- Nieuwe video: Pussycat Dolls ft. Timbaland – Wait A Minute
- Nieuwe video: Justin Timberlake – My Love

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Flo Rida/Timbaland – Elevator

  1. Lianne

    1 lange brei aan tekst, niets aan en inderdaad heeft hij er weer lekker zijn stempel opgezet. Maar eigenlijk redt dat de boel nog enigzins..

      /   Reply  / 
  2. AAPJE

    wat doen rick ross en khaled daar :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>