Nieuwe video: Mariah Carey – I Stay In Love


Met zo'n saai liedje moest Mariah Carey dubbel haar best doen om onze aandacht vast te houden. Dat wist ze zelf blijkbaar ook, want I Stay In Love is amper een paar seconden bezig of de eerste auto is al ontploft. Fast forward naar nog een paar seconden later en Mariah danst als een halfnaakte go-go-girl in Las Vegas.

Die aanpak werkt in zoverre dat wij inderdaad onze ogen open konden houden terwijl we naar I Stay In Love luisterden (een hele prestatie, al zeggen we het zelf), maar het goede verhaal waar je vervolgens op hoopt blijft helaas uit. De clip ploetert troosteloos verder maar wist ons nergens meer zo te grijpen als tijdens die openingsscene met de ontploffende auto.

Er is wel een verhaaltje, maar dat blijft flinterdun: Mariah is boos op een andere danseres omdat die haar vriendje heeft afgepakt. Niet echt een literaire thriller om voor op het puntje van je burostoel te gaan zitten. Het blijft bovendien volstrekt onduidelijk wiens auto er eigenlijk ontploft of waarom. Alleen fans die mevrouw Cary héél graag in haar ondergoed willen zien kijken deze videoclip helemaal uit. De rest van ons kan I Stay In Love na elf seconden eigenlijk wel uitzetten.

En de muziek?

Zzz…

Zie ook:
- Nieuwe video: Mariah Carey – I'll Be Loving U Long Time
- Nieuwe video: Mariah Carey – Bye Bye
- Nieuwe video: Mariah Carey – Touch My Body

Met dank aan iat voor de tip.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Mariah Carey – I Stay In Love

  1. MASIS

    Jeetje Erik je bent de laatste weken wel erg traag. Je kunt nog steeds stemmen op best video week 42 en de winnaar beyonce heb je nog geeneens besproken. Zo lopen we wel heel erg achter qua weken:S

      /   Reply  / 
  2. Richard

    Wat ??
    Nou smaken verschillen wat ik vind het anders een lekker nummer.. een van de beste van de album & Beste sinds Touch my body single van de album samen met loving you long time !!

      /   Reply  / 
  3. Jeroen65

    Mariah was vroeger veeeel beter

    Dit is echt een saai in-slaap-van-nummer…:P

      /   Reply  / 
  4. Jeroen65

    Correctie: in-slaap-val-nummer :P

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Goh haar liedjes zijn ook telkens hetzelfde… Gaaap

    Volgens mij is Erik heel erg druk met iets anders ofzo,dat de poll er nog niet staat en dat er soms geen winnaars worden besproken…

      /   Reply  / 
  6. MASIS

    @ pinhead:

    Dan kan hij het stemmen net zo goed afschaffen toch?Zo lopen we heel erg achter en is het niet leuk meer om te stemmen ofzo.

      /   Reply  / 
  7. Lianne

    “Na de stukjes: “nog een paar seconden later en Mariah danst als een halfnaakte go-go-girl in Las Vegas.” en “En de muziek?

    Zzz…” gelezen te hebben hoef ik eigenlijk al niet meer op de clip te drukken.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Nieuwe video: Mariah Carey - Right To Dream | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>