Nieuwe muziek: Beyoncé – Die With You

diewithyou

Voor de promotie van de nieuwe streamingdienst van haar man, heeft Beyoncé een nieuw nummer gelanceerd via Tidal. Het is tevens precies zeven jaar geleden dat Bey en Jay-Z in het huwelijk traden. Vandaar dat ‘Die With You’ een intieme en persoonlijke track is.

Slechts een piano en de stem van Beyoncé; zo minimalistisch is deze opname. In de videoclip zie je Beyoncé ook daadwerkelijk achter dit instrument zitten, terwijl Jay-Z haar filmt. Een lekker huiselijk tafereel. Het koppel probeert de luisteraars een intiem kijkje in hun leven te geven, al laat zowel Beyoncé als Jay-Z je nooit té dichtbij komen hoor.

De clip heb ik proberen te embedden, maar de copyright-maffia zit er bovenop. En hij wordt dus binnen een paar seconden alweer verwijderd. Je kunt hem uiteraard wel via Tidal bekijken, maar die dienst weiger ik te gebruiken. Zodra hij via youtube beschikbaar is, zal ik hem hier nog uploaden. In de tussentijd kun je al wel genieten van de ballade zelf.

Lees ook: Beyoncé – 7/11

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Beyoncé – Die With You

  1. Cat

    Waarom niet Tidal gebruiken? Het is toch prima dat Jay-Z zo’n initiatief neemt en je zegt zelf al dat Beyonce het nummer onder andere uitbrengt om haar man te steunen. Het is juist goed dat Spotify niet meer de enige aanbieder is. Dus vanwaar het ‘weigeren’? Dat neigt een beetje tot amateurisme terwijl ik dit verder altijd een prima site vind.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>