Nieuwe muziek: One Direction – Ready To Run

Het vierde album van One Direction, met de toepasselijke titel ‘FOUR’, zal op 17 november verschijnen. Nog tien dagen weg dus, en daarom hebben de vijf mannen besloten de fans alvast op te warmen (voor het geval die nog niet hysterisch genoeg zijn). De nieuwe track ‘Ready To Run’ heeft zijn weg naar het internet gevonden.

Eerst wil ik nog even rechtzetten dat het 24-uurs record van Vevo NIET gebroken is. In eerste instantie maakte Harry Styles via twitter bekend dat Steal My Girl meer views had dan Anaconda in de eerste 24 uur, maar dat bleek later onjuist. Vevo had kennelijk een week nodig om de cijfers te berekenen, want toen pas deelde het officiële kanaal mee dat het record niet gebroken was. Nicki Minaj is met 19,6 miljoen views dus nog altijd recordhouder.

Dan het nieuwe nummer van One Direction – Ready To Run. Het ligt in de lijn van Steal My Girl en is mede geschreven door Louis Tomlinson en Liam Payne. De stemmen, vooral afzonderlijk van elkaar, klinken beter dan voorheen. De mannen zijn tussen de bedrijven door duidelijk nog bijgeschoold. Zeker Harry klinkt behoorlijk goed in de bridge. Verder is het niet bepaald een single-waardig nummer, maar daarvoor is Ready To Run dan ook niet bedoeld. Night Changes zal namelijk de opvolger worden van de leadsingle.

Lees ook: One Direction – Steal My Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>