Nieuwe video: Yellow Claw / Ayden – Till It Hurts

De nieuwe single van Yellow Claw is een samenwerking met de 18-jarige Ayden. Haar echte naam is Sanne Veerbeek en zij nam in 2013 nog deel aan de Nederlandse X-factor. De videoclip van ‘Till It Hurts’ is geregisseerd door Jim Taihuttu en is nu te bekijken.

De videoclip. Mc Bizzey en Ayden treffen elkaar in een supermarkt, waarbij er sprake lijkt te zijn van liefde op het eerste gezicht. Vervolgens zien we wat er gebeurd zou zijn als Mc Bizzey op het meisje af was gestapt. Ayden zou lachend zijn telefoonnummer hebben aangenomen, om hem diezelfde week nog te bellen. Hun eerste date zou soepeltjes verlopen, in een nabijgelegen restaurant, waarna ze de nacht samen doorbrengen. Ze zouden samen dierenparken bezoeken, en verre steden. In clubs zouden zij als koppel de blikvanger van de avond zijn. Ze zouden trouwen in de zomer en een kerngezond zoontje krijgen.

Er zou zoveel gebeuren tussen de twee, ware het niet dat Mc Bizzey geen kans krijgt om daadwerkelijk zijn telefoonnummer te geven in de supermarkt. Ayden stapt namelijk in de auto bij een andere jongen. En plots is die mooie toekomst met elkaar slechts een fata morgana, een gedachtespinsel. Een videoclip met een mooi concept, dat in hoog tempo aan je voorbij raast. Met prachtige shots, een fraai gecreëerde clubsfeer en indringende blikken.

En de muziek? Het zou vreemd zijn als Yellow Claw niet zou voortborduren op het succes van Shotgun. En dus is Till It Hurts een soort verlengde van die track. Wederom met een vrouwenstem, al klinkt Ayden iets minder spannend dan Rochelle. Verder is het een trap-banger van jewelste, die opnieuw internationale aandacht zal trekken.

Lees ook: Yellow Claw / Diplo / LNY TNZ / Waka Flocka Flame

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>