Nieuwe video: Mario / Nicki Minaj – Somebody Else

somebodyelse

Mario kwijnt weg in zelfmedelijden omdat Nicki Minaj iemand anders heeft gevonden.

Waarom kijken? Somebody Else gaat over een verbroken relatie. Mario is hierbij de in de steek gelaten jongen en Nicki het meisje dat veel te lang bij hem is gebleven, maar nu een andere vriend heeft. Omdat het een vrij verhalend nummer is, zoekt de videoclip het vooral in beladen sfeerbeelden. Een auto met gebroken voorruit, wapperend plastic, bliksemflitsen, dat soort dingen. Nicki heeft voor de gelegenheid zelfs een zwarte pruik op gezet. Er gebeurt dan verder misschien niet bijster veel, maar het creëert wel de juiste toon.
Waarom niet kijken? Je ziet Mario in enkele scenes wat flirten en zoenen met verschillende meisjes, maar verdere uitleg wordt ons compleet onthouden. Terwijl hij zing ‘I wish I never met you‘, vragen wij ons af of we nou eigenlijk wel zo’n medelijden met hem moeten hebben.
En de muziek? Net als dat zeurende couplet je een beetje doet indutten, komt dat staccato refrein. Dat klinkt goed! Maar helaas steunt het nummer daar te veel op. Er is geen opbouw of climax en het gedeelte van Nicki lijkt er totaal willekeurig tussen gepropt. Een gemiste kans!

Meer van Mario: Do Right * How Do I Breathe * Thinkin’ About You
Meer van Nicki Minaj: I Am Your Leader * I’m Out * Pound The Alarm

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>