Nieuwe video: Jason Derulo / 2 Chainz – Talk Dirty

talkdirty

Tussen de lakens spreekt iedereen dezelfde taal, volgens Jason Derulo en 2 Chainz.

Waarom kijken? Kleine jongetjes worden groot en Jason Derulo laat zien dat hij zijn lichaam niet voor niets heeft afgebeuld in de sportschool de afgelopen jaren. Zijn getrainde torso lijkt één van zijn belangrijkste wapenfeiten te zijn geworden. Ook in de clip voor Talk Dirty heeft de zanger zijn shirt vaker (half)uit dan aan. Maar gelukkig is de rest van de clip ook de moeite waard; die zit vol speelse effecten en geinige choreografische vondsten. En terwijl Jasons vorige clipjes zichzelf soms een tikkeltje te serieus namen, is er nu zelfs ruimte voor wat humor!
Waarom niet kijken? Zo vriendelijk als Jason Derulo oogt, zo afstandelijk komt 2 Chainz over. Niet alleen tekstueel is hij een stuk agressiever, maar ook qua bewegingen. Dat bedoel ik dus met jezelf iets te serieus nemen.
En de muziek? Ik vind de balkan-klanken tijdens het refrein geniaal, maar meestal bedenkt Jason Derulo zoiets niet zelf. En ook deze keer blijkt het weer volledig geleend/gesampled. Dat doet toch weer een beetje afbreuk aan het zo fris klinkende liedje, dat overigens tekstueel gezien erg leuk in elkaar steekt. Ik ben wel benieuwd of Jason ooit nog met iets komt dat helemaal van hemzelf is.

Meer van Jason Derulo: The Other Side * Whatcha Say * The Sky’s The Limit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>