Nieuwe video: Jason Derulo – The Other Side

othersideJason Derulo in overweldigende choreografie voor The Other Side.

Waarom kijken? Jason Derulo heeft goed afgekeken bij collega Usher en wisselt krachtige dansroutines af met intieme slaapkamer-momenten. Bij vlagen líjkt Jason zelfs een beetje op die koning van de R&B, omdat hij zijn gladde kaken heeft verruild voor een vierdagenbaardje. En dat misstaat hem niet, moet ik zeggen. Voor de rest is The Other Side visueel erg vluchtig: hetzelfde shot is nooit langer dan drie seconde in beeld en de camera beweegt voortdurend mee. Een spektakelvideo dus.
Waarom niet kijken? Alle facetten van een overdonderende clip zijn aanwezig (strakke dans, een krachtige lichtshow, een ruziënd koppel) maar toch wordt het nergens écht overdonderend. Misschien juist omdat het te veel van alles is. Zeker de laatste minuut is een onsamenhangend spervuur aan beelden.
Wie steelt de show? Jason op 3:13, als hij eventjes op zijn hoofd balanceert.
En de muziek? Ik weet dat het inmiddels zijn handelsmerk is geworden, maar die autotune op Jasons stem is wel erg overheersend. Hoe zou hij klinken zonder dat een computer alles rechttrekt? Kan hij überhaupt wel zingen? The other side is een prima geproduceerd dance-nummer, maar had voor mijn gevoel net zo goed door iemand anders gezongen kunnen worden.

Meer van Jason Derulo: In My Head * Whatcha Say * Ridin’ Solo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>