Op de set bij: Taylor Swift – 22

Als ex-vriendje van Taylor Swift kun je er donder op zeggen dat er een liedje over je wordt geschreven. Of twee. Of drie. Of een compleet album. De zangeres staat namelijk bekend om haar breaking up-songs, waarop ze alle frustraties van zich af schrijft. En aangezien er pasgeleden wederom een relatie is stukgelopen – namelijk met One Direction-lid Harry Styles – kunnen we ons weer opmaken voor een videoclip vól sneren.

Op de set van 22 draagt Taylor namelijk een wollen petje, hét handelsmerk van Harry. Zou de zangeres daadwerkelijk in de huid kruipen van haar ex of is dit louter ‘toeval’? Wij van videoclips.blog denken het eerste, aangezien ze nog een appeltje heeft te schillen met Harry. Kort na de breuk bracht hij namelijk naar buiten dat Taylor enorm preuts zou zijn. En meer geïnteresseerd in antiek dan in seks. Au!

Enfin, we wachten het af. Bekijk hier onder alvast wat foto’s waarop Taylor het ogenschijnlijk waanzinnig naar haar zin heeft. Met een winkelwagentje welteverstaan. Hmm, nu maar hopen dat het allemaal niet te braaf blijft. Hier kun je overigens het nummer alvast beluisteren.

Meer van Taylor Swift:
Nieuwe video: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
Nieuwe video: Taylor Swift – Love Story
Nieuwe video: Taylor Swift – White Horse

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Op de set bij: Taylor Swift – 22

  1. Geroen

    Het is niet alleen om deze reden zoelig voor Taylor Swift. Ze werd afgelopen week ook nog eens verslagen door een 11-jarig Engels meisje in een van de belangrijkste charts ter wereld HIT-FM Top 40(China / Asia)

      /   Reply  / 
  2. MIsa

    Ze maakt leuke muziek :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>