Nieuwe video: One Direction – Best Song Ever

bestsongever

Een greep uit de nieuwe van One Direction: Niall als bejaarde man en Zayn als vrouw.

Waarom kijken? De jongens van One Direction spelen in deze clip niet alleen zichzelf, maar kruipen ook in een aantal andere (humoristische) rollen. Tijdens een gesprek voor een Hollywood-film, welke grappiger schijnt te worden dan Forrest Gump en triester dan Titanic, zijn Niall en Louis twee filmregisseurs op leeftijd. Even later verschijnt Harry als foute marketingjongen en Liam – die overigens het herkenbaarst is – als verwijfde choreograaf. Klap op de vuurpijl is Zayn, die als sexy vrouwelijke assistentie zijn opwachting maakt. Zelfspot kun je de jongens dus niet ontzeggen! Ook hulde voor de grimeurs trouwens.
Waarom niet kijken? Na deze leuke introductie verzandt de clip toch weer in dezelfde springerige toon, waarbij het vijftal door concertzalen raast en wordt toegeschreeuwd door hordes tienermeisjes. Die jonge en onstuimige kant kennen we nu wel.
En de muziek? Een nummer Best Song Ever noemen is natuurlijk vrágen om problemen. Het is onmogelijk om aan die omschrijving te voldoen. Gelukkig nuanceren ze het even later door te zingen ‘we dance all night to the best song ever‘. Maar dat voorkomt niet dat ik het één van de mindere One Direction-platen vind. Het refrein is vrij vlak en de melodie heeft niet de charme van bijvoorbeeld een Live While We’re Young. Gewoon vrolijk, maar zeker niet de Best Song Ever!

Meer van One Direction: Little Things * One Way Or Another * Live While We’re Young

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: One Direction – Best Song Ever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>