Nieuwe video: Sean Paul – Other Side Of Love

othersideoflove

Sean Paul probeert het eens over een andere boeg te gooien in Other side of love.

Waarom kijken? Liefde is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Neenee, daar verkijk je je misschien op! Sean Paul legt ons eventjes haarfijn uit waar het misgaat. Jaloezie, ruzies, ontrouw: er speelt van alles tussen hem en zijn vriendin in deze videoclip. Goed zit het in ieder geval niet. You tell me I hate you and I hate you more, zingt hij, terwijl ik me afvraag wat dit in vredesnaam nog met liefde te maken heeft.
Waarom niet kijken? Het resultaat is echt een ontzettende cliché-video geworden. Een knappe vrouw die chagrijnig op een bed zit, terwijl ze af en toe een vernietigende blik op Sean Paul werpt. Van subtiliteit is geenszins sprake. De vrouw is bovendien ook nog eens veelvuldig in badpak te zien – ze staat onder de douche en loopt uit een zwembad – zodat de Sean Paul fans niet van slag raken en er ondanks het thema toch nog borsten te zien zijn. Er is dus gepoogd er eens iets anders van te maken, maar dat is jammerlijk mislukt.
En de muziek? De gevoelige snaar wordt bij mij geen moment geraakt. Misschien door de combinatie van een wrange songtekst met een toch vrij dansbare beat? Of toch door die monotone ge-autotunede stem van Sean Paul?

Meer van Sean Paul: So Fine * How Deep Is Your Love * Hold My Hand

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>