Nieuwe muziek: Nicki Minaj / Beyoncé – Feeling Myself

feelingmyself

De release van ‘The Pinkprint’ is dan eindelijk daar! Vanaf deze week is dit nieuwe album van Nicki Minaj verkrijgbaar, waarmee ze terugkeert naar haar hiphop-roots. Ook staan er op de plaat een aantal leuke samenwerkingen. Gisteren hoorden we al ‘Get On Your Knees’, een duet met Ariana Grande. Vandaag een kijkje op Nicki’s nieuwe samenwerking met Beyoncé.

De dames voelen zichzelf. Feeling Myself is namelijk niet alleen de titel van de track, maar wordt ook veelvuldig herhaald. Tikkeltje te vaak, naar mijn smaak. Qua stijl en tempo vliegt het nummer alle kanten op. De Flawless remix, waarop Nicki en Bey ook al samenwerkten, was een strak en georganiseerd geheel vergeleken bij dit (en dat wil wat zeggen). Het enige dat consequent aanwezig is, is een hoge pieptoon. Feeling Myself is sinister, opzwepend en zelfverzekerd. Maar toch, het komt nergens vandaan en gaat ook nergens heen.

Lees ook: Nicki Minaj – All Things Go
Lees ook: Beyoncé – 7/11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>