Nieuwe video: Tinie Tempah / 2 Chainz – Trampoline

trampoline

Tinie Tempah laat alles trillen en drillen in Trampoline.

Waarom kijken? Ten eerste is het ontzettend fijn dat Tinie af en toe lacht. Daar ontbreekt het nog wel eens aan bij dit soort mainstream video’s waarbij een x aantal mooie danseressen tegenover één rapper staan. Tinie lacht zo nu en dan echter zijn stralend witte tanden bloot en daardoor wordt het meteen een stuk vriendelijker. Verder is dit een video waar je eigenlijk weinig op tegen kan hebben. Het is kleurrijk en het is mooi in beeld gebracht. Alles schudt en wiebelt en drilt. Niets dat we nog nooit hebben gezien, maar met name door die brede grijns van Tinie is het een gezellig ogend geheel.
Waarom niet kijken? Eigenlijk is deze officiële clip een wat kleurrijkere versie van de al behoorlijk uitgebreide lyric video. Stiekem vind ik die nog wat beter, omdat ‘ie wat strakker is. En omdat er een trampoline in zit.
En de muziek? Een vervelend eentonig nummer, met allerlei geluidjes waar zelfs een nintendo-spel voor terug zou deinzen. Terwijl ik voorgaande singles van Tinie Tempah erg lekker vond, word ik hier echt niet warm of koud van. En waarom wordt 2Chainz toch telkens gevraagd voor een samenwerking?

Meer van Tinie Tempah: Wonderman * Pass Out * Drinking From The Bottle

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>