Nieuwe video: John Legend – Stereo


John Legend komt onverwachts hip uit de hoek in deze nieuwe videoclip. Flitsende animaties, meisjes in bikini en allerlei grafische elementen met een retrocool jaren '70 tintje. Niet direct wat je verwacht van de zanger die hiervoor vooral eenvoudige en ingetogen video's maakte.

Aan de andere kant is Stereo ook een totaal ander liedje dan de ballads waar John Legend meestal hits mee scoort. De nieuwe stijl past goed bij de voor zijn doen stevige beat van deze song.

Voor een John Legend-video is het dus redelijk gewaagd, bekeken als animatie-filmpje stelt het niet zo heel veel voor. Het is weliswaar netjes in elkaar gezet en het warme kleurenschema is ook best mooi, maar het gaat vervolgens helemaal nergens naartoe. Hoe langer de clip duurt, hoe meer alles op elkaar begint te lijken waardoor het uiteindelijk niet veel meer is dan heel mooi gemaakt bewegend behangpapier.

En de muziek?

Zoals gezegd is Stereo nogal een stijlbreuk met John Legend's andere singles. Een Hip Hop-beat en een doordringende arabisch-klinkende sample zijn nu niet direct de eerste dingen die je verwacht van meneer Save Room en PDA. Een interessant experiment, maar ik hoor zelf toch liever de oude John Legend.

Zie ook:
- Nieuwe video: John Legend – Heaven
- Nieuwe video: John Legend – Save room
- Nieuwe video: John Legend – P.D.A. (We Just Don't Care)
- Nieuwe video: John Legend – Another Again

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: John Legend – Stereo

  1. linda

    ik heb een nieuw liedje ! hijs egt leuk .. Jojo met Anything er is aaleen nog gen videoclip van ?????? miss. komt ie wel nooit maarjaa .. hij staat wel op youtube ( Live ) http://www.youtube.com/watch?v=SIrhW5MeZ-8

    xx linda

      /   Reply  / 
  2. robin

    facking chill nummer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>