Nieuwe video: Nelly Furtado – Bucket List

Nelly Furtado blijft maar videoclips uitbrengen van haar genadeloos geflopte album The Spirit Indestructable. Mij hoor je daarover niet klagen overigens. Nelly is meestal bijzonder innovatief en haar videoclips lijken, door het uitblijven van commercieel succes, steeds meer ontstaan vanuit haar eigen gedachtespinsels. Zo lijkt het haast alsof ze Bucket List eigenhandig heeft zitten monteren. En niet negatief bedoeld, want het heeft iets heel puurs.

Een bucket list is een lijst met daarop de dingen die je zeker nog wilt doen in je leven. Of vóór je dood, zoals sommigen het verwoorden, maar dat is logisch want erná gaat niet meer. Zo’n lijst kan dus heel avontuurlijk zijn, maar heeft tegelijk ook iets heel tragisch. Het geeft namelijk onze eindigheid aan, onze tijdelijkheid beter gezegd. En juist die kwetsbare kant wordt belicht in Nelly’s video.

We volgen namelijk een hechte vriendengroep, met een uitgebreide bucket list. Zodoende bezoeken deze jonge mensen mooie plekken en genieten daar volop van. Op die manier laat regisseur Aaron A zien wat écht belangrijk is in het leven. Je kunt bijvoorbeeld wel skydiven bovenaan je lijst zetten, maar wat heb je eraan als je het met niemand kunt delen?

Clip-oordeel

Meer van Nelly Furtado:
Nieuwe video: Nelly Furtado – Spirit Indestructible
Nieuwe video: Nelly Furtado – Parking Lot
Nieuwe video: Nelly Furtado – Waiting For The Night

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>