Nieuwe video: Justin Timberlake – Take Back The Night

takeback

In Take back the night zien we een glimp van de oude Justin Timberlake.

Waarom kijken? Als Justin dansend door de straten loopt moet ik meteen denken aan zijn eerste videoclip Like I love you. En eigenlijk heeft Take back the night diezelfde ongecompliceerde uitstraling. Alsof de opname één grote swingende bedoeling was en er flink geïmproviseerd kon worden. De clip – waarin Justin zowel in Chinatown als in een nachtclub is te zien – zit vol gekke bekken en pittig voetenwerk. Justin zoals we hem leerden kennen, al is het jongensachtige van Like I love you er inmiddels helemaal af. Hier staat een man die precies weet wat hij doet.
Waarom niet kijken? De concertbeelden tussendoor hadden voor mij niet per se gehoeven. Die zorgen voor een ‘algemene’ sfeer die de clip niet verdient. Maar ja, als je zulke lange nummers maakt als Justin moet de tijd nou eenmaal gevuld worden.
En de muziek? Take back the night doet sterk denken aan Michael Jackson’s Off The Wall, maar dan gecombineerd met Justins liefde voor veel blaasinstrumenten. Het is de meest toegankelijke track die ik de laatste tijd van Justin heb gehoord. Gewoon lekker dansbaar en – evenals de video – ongecompliceerd.

Meer van Justin Timberlake: Tunnel VisionSuit & Tie * Lovestoned

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>