Meesterzet Madonna: beluister hier 6 splinternieuwe songs

madonna

Nu weet ik het zeker! Die hele ‘lek’ rondom het nieuwe album van Madonna is één groots opgezette publiciteitsstunt. Als zogenaamd furieuze reactie heeft The Queen of Pop nu namelijk 6 splinternieuwe songs uitgebracht. Studioversies dus, geen demo’s. Het was dus allemaal al in kannen en kruiken. Mevrouw heeft die demo’s vorige week waarschijnlijk eigenhandig het net op geslingerd.

Volgens Madonna wilde ze de eerste single op Valentijnsdag lanceren, en de rest van het album ergens in de lente. Maar ze voelt zich genoodzaakt nu al nieuw studiowerk aan te bieden, nu haar halve repertoire toch al op straat ligt. Geloof jij haar? Ik in ieder geval niet meer. Daarvoor is deze dame iets te geslepen. Niet dat ik me bedrogen voel hoor, ik prijs haar voor deze stunt. Sterker nog, het is een meesterzet!

De 6 gelanceerde nummers zijn verzameld onder de titel Rebel Heart en klinken qua producties gelukkig voortreffelijk, zoals we gewend zijn van Madonna. Haar teksten zijn hier en daar wel wat vreemd voor een dame van haar leeftijd – Really Madonna, sniffing glue? – maar gelukkig is er ook ruimte voor iets meer diepte en melancholiek (Ghost Town). Al overheersen de dampende beats en vloekwoorden. Zoals al gezegd is het een mix van verschillende genres (EDM, pop, folk en zelfs wat reggae). Geniet en laat weten wat je ervan vindt!

Living For Love

Devil Pray

Ghost TownUnapologetic BitchIlluminatiBitch I’m Madonna (feat. Nicki Minaj)

Lees ook: Madonna – Iconic
Lees ook: Madonna – Rebel Heart
Lees ook: Madonna – Wash All Over Me
Lees ook: Madonna – Bitch I’m Madonna

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>