Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

Nog een paar nieuwe Beyoncé-clips te gaan. Voor degenen die onder een steen hebben geleefd de afgelopen tijd: zij bracht totaal onverwachts een gloednieuwe plaat uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom bespreken we álle clips. In willekeurige volgorde. Vandaag het zwoele Rocket.

Waarom kijken? Beyoncé vond deze clip zelf erg gewaagd en stelde in een interview dat ze ‘ook wel eens iets van zichzelf wilde laten zien, zonder het perfecte rolmodel te zijn’. Deed ze dat niet altijd al dan? Rocket is inderdaad sexy, maar niet buiten het boekje. Dus qua gewaagdheid valt het allemaal reuze mee. Ze twerkt in ieder geval niet en hangt ook niet naakt aan een sloopkogel. Het is vooral een classy eerbetoon aan haar vrouwelijke rondingen. De zangeres spat zoals altijd van het scherm, maar creatief gezien is dit wel de minst interessante clip van haar titelloze plaat.

En de muziek?Let me sit this ass on you and show you how I feel‘, zingt Beyoncé uitdagend tegen haar man, alvorens hem precies te instrueren over het verdere verloop van de avond. Wie kan zo’n verzoek nou weigeren? Rocket is een sexy soulnummer met een prikkelende tekst, waarbij de zangeres overduidelijk de touwtjes in handen neemt. Opnieuw is het tempo niet al te hoog en is de hand van Justin Timberlake als co-producer goed te horen.

Wat is jouw favoriete videoclip van het visuele album Beyoncé?

 • Partition (13%)
 • Pretty Hurts (13%)
 • Drunk In Love (ft. Jay-Z) (11%)
 • ***Flawless (ft. Chimamanda Ngozi Adiche) (9%)
 • XO (7%)
 • Mine (ft. Drake) (7%)
 • Blow (6%)
 • Jealous (6%)
 • Blue (ft. Blue Ivy) (6%)
 • Heaven (5%)
 • Haunted (5%)
 • Rocket (5%)
 • Superpower (ft. Frank Ocean) (4%)
 • No Angel (2%)
Loading ... Loading ...

Eerder besproken:
Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>