Nieuwe muziek: Beyoncé – Ring Off

ringoff

Het is inmiddels precies een jaar geleden dat Beyoncé haar bejubelde plaat vanuit het niets lanceerde (en daarmee een nieuwe trend zette in de muziekwereld). Van die plaat verschijnt nu een speciale editie, ‘Beyoncé Platinum’, met daarop de originele tracklist, een concertregistratie, remixes en … een paar nieuwe nummers! Gisteren zagen we al de nieuwe videoclip van 7/11 en een ander nieuw nummer is ‘Ring Off’.

En dat is een heel andere track dan het stomende 7/11. Het is meer layback, met een tropische vibe, en gaat over de soms verstikkende druk van een huwelijk. ‘Tot het moment dat je die ring afdeed en besloot te genieten van het leven’, zingt Beyoncé. Het is geen aansporing om massaal te gaan scheiden, maar steunt mensen in een ongelukkig huwelijk om voor zichzelf te kiezen. Saillant detail daarbij is natuurlijk dat er al máánden geruchten gaan over een mogelijke breuk tussen Bey en manlief Jay-Z.

Ring Off is opnieuw een fijn nummertje, en gaat opnieuw over de imperfecties van het leven. Fijn dat de vrouw die zelf altijd zo naar perfectie lijkt te streven, dit soort onderwerpen kiest voor haar nummers. Op 7/11 is Beyoncé nog een wild feestbeest, hier is ze een liefdesgoeroe.

Lees hier de reviews van alle videoclips van het titelloze album Beyoncé:

Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower
Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>